Random Article


Grant Morrison & Dan Mora keren terug naar Klaus bij BOOM! Studios

 

Posted 11/12/2018 by

In 2015 publiceerde BOOM! Studios Klaus, een zevendelige miniserie door Grant Morrison (All-Star Superman, JLA, The Invisibles) en Dan Mora (Batgirl) die de Kerstman als een superheld voorstelde. De jaren daarop kwamen de one-shots Klaus and the Witch of Winter en Klaus and the Crisis in X-Masville. Morrison en Mora maken van Klaus een kersttraditie, dus komt er volgende week – mooi op tijd voor Kerstmis – een nieuwe one-shot aan.

In Klaus and the Crying Snowman zien we Klaus zich ontfermen over een sneeuwman, terwijl hij de Aarde moet beschermen van een nieuwe Ragnarok – het einde der tijden in de Noorse mythologie. De comic ligt op 19 december in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.