Random Article


Conan the Barbarian ontmoet Earth’s Mightiest Heroes in Marvel’s Avengers: No Road Home

 

Posted 08/12/2018 by

Volgende maand keert ieders favoriete woeste barbaar – Conan – terug bij Marvel. Niet alleen komen er verschillende reprints én nieuwe reeksen aan, maar ook zal hij niet veel later de Avengers tegen het lijf lopen. In het wekelijkse No Road Home-verhaal van Al Ewing, Mark Waid en Jim Zub met tekenwerk van Sean Izaakse & Paco Medina ontmoeten Conan en Earth’s Mightiest Heroes elkaar.

Het onwaarschijnlijke verhaal begint als volgt: Scarlet Witch wordt naar de Hyborian Age gekatapulteerd en gaat samen met haar mede-Avengers de Queen of the Night te lijf. Niet veel later mengt ook Conan zich in het conflict.

Avengers: No Road Home #6 – mét Conan – verschijnt op woensdag 20 maart.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.