Random Article


Steve Orlando en Riley Rossmo starten nieuwe Martian Manhunter maxiserie bij DC Comics

 

Posted 05/12/2018 by

Steve Orlando en Riley Rossmo, het creatieve team achter Batman/The Shadow, start deze week een nieuwe twaalfdelige maxiserie rond de Martian Manhunter bij DC Comics. Hierin brengen ze J’onn J’onzz, die zijn debuut maakte in Detective Comics #225 (1955) en gekend staat als één van de grote zeven Justice League-leden, terug naar zijn roots in een detectiveverhaal met sci-fi elementen. Tegelijk wordt er een moderne update aan zijn klassieke oorsprongsverhaal gegeven. In het eerste deel is J’onn, in menselijke gedaante als detective John Jones, nog maar pas op aarde en krijgt hij te maken met een gruwelijke moordzaak die enkele banden tot zijn verloren gewaande thuisplaneet Mars bevat.

Martian Manhunter #1 ligt vanaf deze week in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.