Random Article


Mark Millar en Simone Bianchi introduceren Sharkey The Bounty Hunter als volgend Millarworld/Netflix-project

 

Posted 28/11/2018 by

Het volgende project van Millarworld en Netflix is bekend. Na The Magic Order en Prodigy gaat schrijver Mark Millar de sci-fi toer op met Sharkey The Bounty Hunter. Hij wordt hierbij bijgestaan door artiest Simone Bianchi (Wolverine, Astonishing X-Men), terwijl Michael Bacall (22 Jump Street, Scott Pilgrim vs the World) het scenario voor de filmadaptatie zal schrijven. De comic zal gaan over een intergalactische premiejager die het heelal doorkruist in een van raketten voorziene ijscowagen. Samen met zijn tien jaar oude partner aast hij op de grootste premie uit zijn carrière. Het eerste deel van de comic ligt in februari 2019 in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.