Random Article


Valiant brengt een Bloodshot convention exclusive naar Dutch Comic Con!

 


Posted 22/11/2018 by

Valiant heeft een partnerschap aangegaan met Dutch Comic Con voor hun opkomende editie (24 & 25 november 2018), want daar – en alleen daar – zal je een convention exclusive variant cover van Bloodshot Rising Spirit #1 kunnen kopen.

Deze gelimiteerde variant cover zal enkel op DCC te koop zijn en werd getekend door Valiant-artiest (en gast op Dutch Comic Con) Manuel Garcia (Bloodshot). Gecreëerd door verschillende welbekende namen uit de industrie Kevin Grevioux (Underworld), Lonnie Nadler en Zac Thompson (Cable); artiest Ken Lashley (X-Men); inkter Ryan Winn (ETERNITY); en inkleurder Diego Rodriguez (X-O MANOWAR), zal BLOODSHOT RISING SPIRIT #1 het ultieme oorsprongsverhaal van Valiant’s wandelende wapen brengen in een volledig nieuwe prequelserie.

Valiant spreekt ook van eventueel andere giveaways en merchandise die beschikbaar zal zijn op de beurs, zoals Valiant Beyond bladwijzers, pins, gesigneerde comics en meer. Het wordt dus zeker de moeite waard voor Valiant fans om eens een kijkje te gaan nemen. Wie deelt er zijn buit foto’s met ons na afloop van de beurs?

Comments

comments


Spine

 
avatar
Me? A procrastinator? I'll prove you wrong some day. Just you wait and see.