Random Article


Black Friday bij de Belgische Comic Book Shops

 

Posted 21/11/2018 by

Op vrijdag 23 november is het weer zover! Dan is het Black Friday en bieden heel wat (online) winkels enkele interessante deals aan in de vooravond van de kerstdagen. Ook de Belgische comicbookshops kunnen het Amerikaanse fenomeen niet achterwege laten en dus gingen wij op zoek naar alle relevante informatie. Dat bespaart jou alvast die zoektocht!

Meer informatie over deze winkels vind je hier!

 

 

MEKANIK STRIP & FANS 

Bij Mekanik Strip in Antwerpen doen ze een “Black Panth- Friday”-actie en kan je bij je shopping spree vooral uitkijken naar hardcovers. Die staan immers in promotie en zijn 2+1 gratis op zowel vrijdag 21 als zaterdag 22 november.

Bij FANS is er dan weer geen sprake van een Black Friday-sale. Wél kan je genieten van de andere uitverkoopactie op hun website.

 

ONLINE SHOPPEN & SHOPFORGEEK

Online kan je extra voordelig shoppen bij Archonia.com – die ook al een kerst-sale doen –, maar ook Cheap-Comics.com, Dirtees en natuurlijk doen de giganten zoals bol.com en aanverwante ook mee. De “geeky keten” ShopForGeek lanceert dan weer Funk Pop!-dagen vanaf 23 tot en met 25 november. Hier kan je genieten van een “2+1 gratis”-voordeel.

 

COMIXCITY EN BRAINFREEZE COFFEE & COMICS

Over een groots aanbod gesproken! De West-Vlaamse shop Comixcity pakt in Roeselare uit met een enkele interessante aanbiedingen: 15% korting op het hele winkelaanbod én extra voordeel op high-end merchandise. En dit allemaal niet op alleen vrijdag, maar wel vanaf donderdag 22 tot en met zaterdag 24 november.

In Oost-Vlaanderen is het dan weer Brainfreeze Coffee & Comics die het Black Friday-vaandel hoog draagt. Vanaf 18u00 tot 23u00 is er een gigantische stockverkoop aan de gang met heel wat kortingen en afprijzingen.

 

WIE DOET NIET MEE?

  • Worlds’ End Comics & Games
  • Starbooks
  • Gobelijn
  • Stripkever
  • Het Besloten Land
  • Utopia
  • Forbidden Zone

Op moment van schrijven – woensdag 21 november – kondigden deze winkels geen extra voordelen aan. Wel zijn sommige van hen, zoals Gobelijn & De Stripkever, uitzonderlijk langer geopend. Kijk dus zeker hun sociale media-kanalen na voor de meest recente informatie! We updaten indien nodig.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.