Random Article


Batman Vs The Flash in nieuwe DC “Heroes in Crisis” Fall-Out Cross-Over

 

Posted 20/11/2018 by

De gebeurtenissen van Heroes in Crisis laten het DC-universum niet onberoerd. In februari zal de fall-out van het event plaatsvinden, onder andere in een nieuwe cross-over tussen Batman en The Flash. Dit wordt de eerste sinds het succesvolle The Button vorig jaar. Het verhaal vindt plaats in Batman #64-65 en The Flash #64-65, geschreven door Joshua Williamson met tekeningen van Guillem March, Rafa Sandoval en Jordi Tarragona.

In “The Last Cold Case” krijgen de twee grootste detectives uit het DC-universum te maken met een mysterieuze zaak uit het verleden van de Justice League. Er is echter wel een probleem, The Flash (Barry Allen) neemt het Batman enorm kwalijk dat zijn voormalige sidekick en neefje Wally West omgekomen is in Sanctuary tijdens Heroes in Crisis. Of de helden hun geschillen opzij kunnen zetten om de zaak op te lossen, is nog maar de vraag…

The Last Cold Case gaat in februari 2019 van start bij DC Comics.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.