Random Article


Chip Zdarsky & Marco Checchetto nemen Marvel’s Daredevil onder handen vanaf februari

 

Posted 16/11/2018 by

Dat aan de bejubelde run van schrijver Charles Soule op Marvel’s Daredevil een einde komt, wisten we al even. Wie na “de dood van Matt Murdock” en de “Man without Fear”-mini de comic zou overnemen, was daarentegen nog niet vrijgegeven.

Geliefd auteur (en vriend van Soule) Chip Zdarskydie ondertussen enkele weken geleden ophield als schrijver/occasioneel tekenaar van Peter Parker: The Spectacular Spider-Man & ondertussen ook Marvel’s Two-in-One – neemt de scenario’s op zich. Artiest Marco Checchetto (Old Man Hawkeye, Hunt For Wolverine: Dead Ends) zal dan weer “Durfal” en zijn avonturen in Hell’s Kitchen mogen visualiseren. Covers zijn van de hand van Julian Totino Tedesco.

Daredevil #1 van Zdarsky & Checchetto verschijnt op woensdag 6 februari.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.