Random Article


Sabrina The Teenage Witch Reboot in de maak bij Archie Comics

 

Posted 15/11/2018 by

Na het succes van de Netflix-serie Chilling Adventures of Sabrina, komt ook Archie Comics met alweer een nieuwe re-imagining van de tienerheks – die haar debuut maakte in Archie’s Madhouse #22 (1962). Het inmiddels vijfde volume van Sabrina The Teenage Witch wordt een vijfdelige minireeks en een lichtere reboot, met minder donkere, Satanische ondertonen, waarin Sabrina naar Greendale verhuist om bij haar tantes Zelda en Hilda te wonen en het leven op de middelbare school moet zien te combineren met haar ontluikende magische krachten. De toon wordt dus meer zoals de Sabrina-comics van weleer en de 90s sitcom met Melissa Joan Hart in de hoofdrol. Kelly Thompson (Uncanny X-Men) is de schrijfster van dienst en wordt bijgestaan door artiesten Veronica en Andy Fish. Het eerste deel staat gepland voor maart 2019.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.