Random Article


“Devastation” teistert Marvel’s merry mutants & Cyclops is één van de laatste X-Men

 

Posted 15/11/2018 by

Marvel’s Uncanny X-Men #1 ligt nog maar net in de winkelrekken of de Amerikaanse uitgever teaset al een opkomend event. Niemand minder dan de volwassen Cyclops maakt opnieuw zijn opwachting in de reeksen rond de merry mutants én hoe!

In februari lijkt Cyclops/Scott Summers als één van de laatste X-Men over samen met Wolverine. Het X-Mansion ligt bovendien in puin. Het creatieve team hintte alvast naar een verhaal rond de toekomst van de mutanten en de nalatenschap van Wolvie en Cyclops. Wordt vervolgd in Uncanny X-Men #11 & 12 van schrijver Matthew Rosenberg en artiest Salvador Larroca in februari.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.