Random Article


Nieuwe Fourth World Minireeks op komst bij DC Comics rond de Female Furies

 

Posted 14/11/2018 by

DC Comics heeft een nieuwe minireeks aangekondigd rond de Female Furies, de vrouwelijke elitesoldaten van de duistere god Darkseid op de helse planeet Apokolips. De zesdelige serie gaat in februari van start en wordt gemaakt door Cecil Castellucci (Shade, the Changing Girl) met tekeningen van Adriana Melo (Plastic Man). In dit voorheen nog niet vertelde hoofdstuk uit Jack Kirby’s Fourth World Saga rond de planeten New Genesis en Apokolips keren we terug naar de vroege dagen van de New Gods. Onder leiding van Granny Goodness, zullen Big Barda, Mad Harriet, Stompa, Lashina, en Bernadeth hun eigen poging doen om Apokolips te regeren. Dit brengt hen natuurlijk in rechtstreeks conflict met Darkseid himself… De Female Furies maakten hun debuut in DC’s Mister Miracle #6 (1972) en speelden een rol doorheen de Fourth World Saga en verschillende DC-events, maar dit wordt hun allereerste miniserie.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.