Random Article


Frank Miller en Rafael Grampa komen met DC’s Dark Knight III Spin-Off “The Golden Child”

 

Posted 30/10/2018 by

Op MCM London Comic Con liet comicbooklegende Frank Miller (The Dark Knight Returns, Daredevil, Sin City) weten bezig te zijn aan een nieuw project voor DC Comics. Het wordt een spin-off van Dark Knight III: The Master Race (2015-2017) getiteld Dark Knight III: The Golden Child en zal gaan over de kinderen van Superman en Wonder Woman uit het Dark Knight-universum, meer bepaald Lara (die haar debuut maakte in The Dark Knight Strikes Again) en Jonathan (die voor het eerst kwam opdraven in Dark Knight III). Miller werkt hiervoor samen met de Braziliaanse artiest Rafael Grampa (Batman: Black and White, Hellblazer). Een release staat gepland ergens in 2019.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.