Random Article


Mark Waid vraagt fans om aanzienlijke financiële steun voor proces tegen Richard Meyer

 

Posted 28/10/2018 by

De volgende mijlpaal in de politieke tweedeling van de Amerikaanse comicbookindustrie is bereikt. Richard Meyer, het gezicht achter het YouTube-kanaal Diversity & Comics en “conservatieveling”, klaagde in september gerenommeerd auteur en “progressieveling” Mark Waid aan.

Nu komt er schot in de zaak en vraagt Waid daarom de steun van zijn fans. Via GoFundMe is hij op zoek naar $75.000 om de juridische kosten deels te dekken. Het proces is een gevolg van de verbale strijd die al even aan de gang is tussen beide. Meer daarover vind je in ons uitgebreid overzicht.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.