Random Article


Stan Lee spreekt zich eindelijk uit over enkele geruchten van de afgelopen maanden

 

Posted 24/10/2018 by

Na de vele tegenslagen en geruchten rond dee 95-jarige Marvel-legende Stan Lee vonden zijn dochter J.C. en hij het tijd om wat duidelijkheid te scheppen. In The Daily Beast gaf een duidelijk uitgeputte Lee nu samen met zijn dochter een uitgebreid interview.

Ten eerste benadrukte Lee zijn liefde voor zijn dochter. Dan ging het gesprek over naar zijn ontslagen manager Keya Morgan die momenteel onterecht zijn dochter zwart maakt, en zijn financiële steun voor zijn dochter. Als laatste puntje vermeldde Lee ook nog dat hij zijn signeersessie niet mist, maar wel hunkert naar het creatieve aspect van comics. Voor een volledig verslag verwijzen we je graag door naar het interview.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.