Random Article


Gerry Conway gaat – terecht – los op Twitter na DC’s Titans

 

Posted 22/10/2018 by

Auteur Gerry Conway (The Amazing Spider-Man, Justice League of America) – ook wel de man die Gwen Stacy vermoordde in de jaren zeventig – trok op Twitter ten strijde tegen het productieteam achter DC’s TitansNee, het ging niet over de controversiële toon en invulling, maar wel over de credits.

Daar staat dat de reeks “gebaseerd is op personages van DC Comics”. Daarbij worden jammer genoeg schrijvers Marv Wolfman en tekenaar George Perez niet vermeld. Zij zijn natuurlijk verantwoordelijk voor de creatie van enkele Titans én het succes van DC’s New Teen Titans-comic uit de jaren tachtig, de grootste inspiratie voor de DC Universe-tv-reeks…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.