Random Article


Koop de exclusieve variant cover bij Worlds’ End Comics en win The Walking Dead #1

 

Posted 17/10/2018 by

Afgelopen week kregen we weet van een leuke actie bij stripwinkel Worlds’ End Comics & Games (Ketelvest 51, 9000 Gent). De lokale comicbookshop komt met een speciale The Walking Dead-actie waarbij je het allereerste nummer van de populaire Image-reeks kan winnen. Meer info over de winkel vind je in ons Belgisch overzicht. Hun perscommunicatie kan je hieronder terugvinden:

Worlds’ End Comics & Games viert de lancering van een nieuw hoofdstuk door een uniek verzamelitem weg te geven: de allereerste print van The Walking Dead. Een Amerikaanse strip die op veilingen over de toonbank gaan aan meer dan 1500 euro.

“We hebben speciale edities van The Walking Dead waarin ons logo is verwerkt”, zegt Peter Claes, oprichter van de winkel. “Eén speciale editie kopen geeft je de kans om de originele waardevolle strip te winnen.”

Worlds’ End Comics & Games, voorheen de Betty Boop, is al sinds mensenheugenis een gevestigde waarde in Gent. Met de lancering van hun nieuwe site willen ze hun loyale klanten bedanken maar ook nieuwe mensen aantrekken.

“Het is altijd al onze missie geweest om gelijkgezinde mensen samen te brengen.” zegt eigenaar Fabian Steyaert. De winkel werd zo enkele jaren geleden uitgebreid met een horeca-gedeelte, samen met een aanbod aan gezelschapsspellen.

De winkel zet daarmee een grote stap in de e-commerce. Mede-eigenaar Jeroen Lammertyn vond het een logische zet: “We werken op een niche markt en via deze manier kunnen we mensen helpen over de landsgrenzen heen.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.