Random Article


Ed Brubaker en Sean Phillips herenigd in My Heroes Have Always Been Junkies

 


Posted 10/10/2018 by

Het team van schrijver Ed Brubaker en artiest Sean Phillips heeft al heel wat succesvolle comics op haar naam staan: Criminal, Fatale, Kill or be Killed, Incognito, Sleeper en The Fade Out, om er maar een paar te noemen. Hun volgende samenwerking is My Heroes Have Always Been Junkies, een aparte graphic novel bij Image Comics. Het boek verhaalt het leven van Ellie, een tiener die na de dood van haar moeder (een junkie) steeds aangetrokken werd tot de romantische en artistieke zijde van druggebruik, maar in een ontwenningskliniek in aanraking komt met een meer duistere kant en ontdekt hoe makkelijk drugs en moord hand in hand kunnen gaan. My Heroes Have Always Been Junkies ligt vanaf vandaag in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.