Random Article


Daniel Warren Johnson kanaliseert de kracht van Metal in Image’s Murder Falcon

 

Posted 10/10/2018 by

Deze week ligt Murder Falcon #1 in de winkelrekken, de nieuwe van schrijver/artiest Daniel Warren Johnson (Extremity) bij Image Comics/Skybound. Naast zijn comicbookwerk is Warren Johnson ook een getalenteerd metalgitarist. Bij elk nummer van Murder Falcon zal hij ook een track op het internet gooien uit de soundtrack van de comic. Het eerste nummer, “Zombie Ritual”, kan je hier al beluisteren.

Murder Falcon vertelt het verhaal van Jake, een aan lager wal geraakte metalgitarist die samen met de mysterieuze Murder Falcon de wereld dient te redden. Murder Falcon werd vanuit The Heavy gestuurd om al het kwaad te vernietigen en met elk akkoord dat Jake op zijn gitaar speelt wordt hij sterker. Een comic die de kracht van metal viert, dus. Iets minder in de aard van metalcomics als Realm of the Damned of Slayer: Repentless, maar meer als videogames zoals Brütal Legend.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.