Random Article


Archie Comics doet opnieuw horror met Blossoms: 666 en Jughead: The Hunger Vs Vampironica

 

Posted 10/10/2018 by

Sinds het succes van Afterlife with Archie in 2013, waarin het stadje Riverdale te kampen kreeg met een zombie-apocalyps, is er een publiek voor de bovennatuurlijke horrorlijn van Archie Comics. Archie Horror volgde Afterlife with Archie op met Chilling Adventures of Sabrina, Vampironica (Veronica Lodge als vampier) en Jughead: The Hunger (Jughead als weerwolf). Volgend jaar komen daar weer 2 nieuwe reeksen bij.

In Blossoms: 666 – een vijfdelige reeks rond Cheryl en Jason Blossom door Cullen Bunn, Laura Braga en Matt Herms – komen we te weten dat één van de twee Blossom-rijkeluiskinderen de antichrist is. Cheryl en Jason weten echter niet wie van hen nu precies de antichrist is, maar ze willen wel alle twee de titel dragen. Kortom, niemand in Riverdale is nog veilig voor de twee. Blossoms: 666 wordt omschreven als “deels The Omen, deels Cruel Intentions, maar helemaal Archie” en start in januari 2019.

De tweede reeks – Jughead: The Hunger Vs Vampironica door Frank Tieri en Pat en Tim Kennedy – wordt een cross-over tussen de twee monsterlijke versies van Jughead en Veronica. In de wereld van Jughead: The Hunger zijn de vampieren uitgeroeid door weerwolven, in de wereld van Vampironica is de situatie precies omgekeerd. Wanneer de twee werelden elkaar kruisen breekt de hel los. De miniserie wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2019.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.