Random Article


NYCC 2018: IDW brengt vier generaties Star Trek samen in “The Q Conflict”

 

Posted 09/10/2018 by

IDW heeft op New York Comic-Con een zesdelig Star Trek-event aangekondigd dat maar liefst vier generaties Star Trek-legendes samenbrengt. In Star Trek: The Q Conflict zullen we de Enterprise-crews uit The Original Series (1966-1969), The Next Generation (1987-1994), Deep Space Nine  (1993-1999) en Voyager (1995-2001) terugzien in een verhaal dat draait rond de omnipotente buitenaardse entiteit Q. Kapiteins James T. Kirk, Jean-Luc Picard, Benjamin Sisko, Kathryn Janeway en hun crews komen recht tegenover elkaar te staan in een cross-over die tijd en ruimte overstijgt. Het is niet de eerste keer dat verschillende Star Trek-periodes bij elkaar komen, maar wel de eerste van dit kaliber. De reeks wordt geschreven door Scott en David Tipton met tekeningen van David Messina en gaat in januari 2019 van start.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.