Random Article


NYCC 2018: The Flash krijgt een nieuwe origin in The Flash – Year One

 

Posted 07/10/2018 by

Na o.a. Batman, Superman, JLA en Green Arrow krijgt ook The Flash (Barry Allen) nu een eigen The Flash: Year One. Het creatieve team bestaat uit schrijver Joshua Williamson en artiest Howard Porter.

Zoals steeds bij de vaste formule gaat de minireeks in op het eerste jaar van de superheld. In 1992 verscheen er al een “Year One”-achtige verhaallijn voor Barry Allen’s sidekick en opvolger Wally West met het “Born to Run”-verhaal door Mark Waid en Greg LaRocque. Voor deze Scarlet Speedster betekent dat het verder verwerken van de moord op zijn moeder, omgaan met een vader in de cel en heel wat opgebrande schoenen. The Flash: Year One komt eraan begin 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.