Random Article


NYCC 2018: Brian Michael Bendis lanceert DC’s Young Justice onder eigen Wonder Comics-imprint

 

Posted 07/10/2018 by

DC Comics komt binnenkort met alweer een nieuwe imprint: Wonder Comics. Wonder Comics zal focussen op allerlei comics gericht op tieners en overzien worden door Brian Michael Bendis. De eerste lijn met strips werd alvast aangekondigd en zal in het voorjaar van 2019 in de winkelrekken liggen:

  • Young Justice door Bendis en Patrick Gleason. De reeks focust op Impulse (Bart Allen), Superboy (Conner Kent), Wonder Girl (Donna Troy) en Robin (Tim Drake). Ook Amethyst uit Gemworld speelt een rol.
  • Naomi door Bendis en David Walker, met tekenwerk van Jamal Campbell.
  • Wonder Twins wordt geschreven door Mark Russell en getekend door Stephen Byrne.
  • Dial H for Hero, een update van de Silver Age-reeks waarin gewone mensen met behulp van een magische wijzerplaat superkrachten verkregen, geschreven door Sam Humphries en getekend door Joe Quinones.
  • Nieuwe reeksen rond Jenny Hex – een nakomeling van westernheld Jonah Hex – en Teen Lantern – een jonge vrouw die een Green Lantern power battery heeft gehackt.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.