Random Article


Dark Horse, Chuck Palahniuk en Cameron Stewart lanceren Fight Club 3 in januari 2019

 

Posted 03/10/2018 by

Na Chuck Palahniuks bestseller uit 1996 en de iconische verfilming van David Fincher uit 1999, kwam Dark Horse Comics drie jaar geleden met Fight Club 2 op de proppen. De tiendelige comic, geschreven door Palahniuk zelf met tekeningen van Cameron Stewart en covers van David Mack, zette het verhaal van de niet benoemde protagonist en zijn destructieve alter ego Tyler Durden verder. In januari 2019 slaan Palahniuk, Stewart en Mack de handen opnieuw in elkaar voor Fight Club 3, een twaalfdelige comic die opnieuw zal uitgebracht worden door Dark Horse.

In Fight Club 3 pikken we de draad weer op. Balthazar (de protagonist uit Fight Club) en zijn vrouw Marla verwachten hun tweede kind. Deze keer is het echter niet de zoon van Balthazar, maar van Tyler, dewelke erop gebrand is zijn erfgenaam de wereld te geven. Tylers Rize or Die (de opvolger van Project Mayhem) krijgt echter concurrentie van een andere nihilistische groepering die de wereld tracht om te vormen. Aan Balthazar en Tyler om te leren samenwerken en “hun” gezin te redden.

Fight Club 3 #1 ligt op 30 januari 2019 in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.