Random Article


Frank Miller, Neal Adams, Dan Jurgens en andere legendes komen naar Comic Con Parijs 2018

 

Posted 23/09/2018 by

De afgelopen weken kondigde de organisatie van Comic Con Parijs een waslijst aan legendarische namen en comicbookgiganten aan.

Tot de gasten behoren onder meer schrijver-tekenaar Frank Miller (Sin City, Batman: The Dark Knight Returns, Daredevil), artiest Andy Kubert (Wolverine: Origin, Master Race III), Neal Adams (Batman), Death of Superman-genie Dan JurgensBatgirl-schrijfster Gail Simone, sterartiest Mahmud Asrar die dit jaar ook op FACTS aanwezig was, en Daredevil- en Darth Vader-auteur Charles Soule.

Daarnaast zijn er nog heel wat andere (lokale namen) die in de Arist Alley zullen zetelen. Ook voor fans van tv en film is er genoeg. Denk maar aan onder meer Charmed-actrice Shannen Doherty en Superman himself Dean Cain!

Een volledige lijst van de gasten vind je op de officiële website! De vierde editie gaat door op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 oktober in de Grande Halle de la Villette te Parijs.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.