Random Article


Dark Horse komt met een nieuwe The Witcher-minireeks

 

0
Posted 23/09/2018 by

Dark Horse en CD PROJEKT RED gaan de wereld van The Witcher nog verder uitdiepen met een nieuwe comic minireeks, The Witcher: Of Flesh and Flame. Geschreven door Aleksandra Motyka (The Witcher 3: Wild Hunt) en getekend door Marianna Strychowska (The Caravan, Duplicant) zal The Witcher: Of Flesh and Flame het debuut worden van dit creatieve team.

In The Witcher: Of Flesh and Flame wordt Geralt door een oude vriend gevraagd om een mysterie op te lossen rond zijn dochter. Wanneer hij daar aankomt, wordt Geralt verrast door nog een andere oude vriend en komt hij plots in totaal onverwachte regionen terecht…

The Witcher is al jaren een succesverhaal en er zijn reeds eerder enkele comics over verschenen. Als je die gemist had, kan je alles nog inhalen, want eind oktober verschijnt er een eerste The Witcher Library Edition waarin alle voorgaande reeksen gebundeld zullen worden in een prachtige, overmaatse hardcover. Naast de comics kijken we natuurlijk allemaal halsstarrig uit naar de Netflix serie met Henry Cavill (Superman) die momenteel in ontwikkeling is. Het zijn goede tijden voor fans van The Witcher.

The Witcher: Of Flesh and Flame zal een vier-delige reeks worden en de eerste issue komt uit op woensdag 19 december. Je kan de reeks nu reeds in preorder verkrijgen bij je lokale comic shop.

Comments

comments


Spine

 
avatar
Me? A procrastinator? I'll prove you wrong some day. Just you wait and see.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.