Random Article


Aanschouw de Penis van Batman

 

Posted 21/09/2018 by

Afgelopen woensdag verscheen Batman: Damned bij DC Comics. Als één van de verwachte hoogvliegers van het volwassen en expliciete “Black Label” was het aan Brian Azzarello en Lee Bermejo om van deze comic iets speciaals te maken. En dat deden ze. De strip staat vanaf nu bekend als de eerste verschijning van Batmans penis!

Het is eens iets anders dan die overgeseksualiseerde vrouwelijke vormen, maar Batmans meest opvallende gadget pronkt in volle ornaat in enkele Bermejo-panels. Wie nog geen Bat-penis in zijn collectie, kan zich maar beter haasten. Noch de opkomende printings noch de digitale versie bevatten de “choquerende” prenten. De reactie op het hele gebeuren was alvast verdeeld. Nochtans stond Robin nergens in de buurt…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.