Random Article


Ben Grimm & Alicia Masters stappen in het huwelijksbootje in Marvel’s Fantastic Four #5

 

Posted 16/09/2018 by

Na Batman & Catwoman, Kitty Pryde & Colossus en Gambit & Rogue krijgen we nu een nieuw huwelijk! Niemand minder dan The Thing/Ben Grimm Alicia Masters zullen elkaar het jawoord geven – en ja, dat bevestigde Marvel ook al meteen. Ieders favoriete blue-eyed rots in de branding en zijn blinde vriendin, beeldhouwster en dochter van de Puppet Master, hebben natuurlijk al jaren een relatie.

Het huwelijk zal plaatsvinden in Fantastic Four #5 of ook wel #650. De comic zal in handen zijn van schrijver Dan Slott die wordt bijgestaan door artiesten Aaron Kuder, Adam Hughes, Michael Allred. De comic verschijnt op woensdag 26 december.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.