Random Article


Wolverine: The Long Night is vanaf nu gratis beschikbaar

 


Posted 12/09/2018 by

Naar radio wordt misschien minder en minder geluisterd, maar podcasts daarentegen zijn wel heel populair. Ook Marvel heeft dat gemerkt en werkte daarom een podcast met script uit (ook wel een modern radioprogramma) rond hun populaire mutant en X-Men-mainstay, Wolverine. In Wolverine: The Long Night gaan agenten Sally Pierce en Tad Marshall op onderzoek in het dorpje Burns, Alaska naar een mysterieuze seriemoordenaar. Hun hoofdverdachte? De eenzaat ‘Logan’.

De tiendelige reeks ging in midden maart van start op Stitcher, de podcast-app bij uitstek, maar is vanaf nu ook via podcast-apps en andere kanalen gratis beschikbaar.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.