Random Article


Valiant treedt preventief op met Limited Edition Bloodshot Rising Spirit Nanite Prevention Kit

 

Posted 12/09/2018 by

Als deel van de promotiecampagne voor de nieuwe reeks Bloodshot: Rising Spirit door Lonnie Nadler, Zac Thompson en Ken Lashley komt Valiant Entertainment met een wel zeer origineel item op de proppen. De gelimiteerde Bloodshot Rising Spirit Nanite Prevention Kit is een pakket dat ervoor zorgt dat het personeel en de klanten van comicbookshops niet geïnfecteerd geraken met nanites, zoals de antiheld en supersoldaat Bloodshot aan zijn krachten geraakte. Het limited edition promopakket weerhoudt je van nanite-infecties (en papercuts).

Bloodshot: Rising Spirit #1 gaat terug naar de begindagen van Bloodshot bij Project Rising Spirit en behoort tot het Beyond-initiatief van Valiant, de nieuwe richting voor hun lijn superheldencomics. De eerste issue ligt op 14 november in de winkelrekken. De preventiepakketten kunnen worden besteld door comicbookshops en verschepen vanaf september.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.