Random Article


Riverdale trekt naar het front in Archie 1941 Minireeks

 


Posted 12/09/2018 by

Amerika’s favoriete tiener Archie Andrews en zijn vrienden uit Riverdale maakten hun debuut in Pep Comics #22 uit 1941 en gaan terug naar hun roots in een nieuwe miniserie. Mark Waid, schrijver van de huidige Archie-reboot bij Archie Comics, werkt opnieuw samen met zijn The Flash– en Irredeemable-artiesten Brian Augustyn en Peter Krause in Archie 1941. In de vijfdelige miniserie zien we hoe de Tweede Wereldoorlog een impact heeft op de levens van Archie, Betty, Veronica, Judhead, Reggie Mantle en co. De reeks speelt zich af in het jaar dat Archie zijn debuut maakte, maar heeft uiteraard een meer volwassen en moderne insteek dan de Archie-comics uit die tijd. Archie 1941 #1 ligt vanaf vandaag in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.