Random Article


Rick and Morty’s Pickle Rick krijgt eigen comic bij Oni Press

 

Posted 12/09/2018 by

De Pickle Rick-aflevering in het derde seizoen van de Adult Swim-animatieshow Rick and Morty inspireerde waarschijnlijk meer merchandise dan eender welke andere aflevering. Daar komt binnenkort dan nog eens een one-shot comic bij. Pickle Rick – Rick die zichzelf in een augurk veranderde om aan een familietherapiesessie te ontsnappen – krijgt een nieuw avontuur bij Oni Press door Delilah S. Dawson (Star Wars), CJ Cannon en Brittany Peer. Ook is er een kortverhaal rond vrijheidsstrijder Jaguar en zijn zoektocht naar zijn dochter. Rick and Morty Presents: Pickle Rick #1 komt eraan in november.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.