Random Article


Kieron Gillen en Stephanie Hans mixen fantasy en tabletop games in DIE bij Image Comics

 

Posted 12/09/2018 by

DIE, de nieuwe van Kieron Gillen (Phonogram, The Wicked + The Divine) en Stephanie Hans (Journey into Mystery), wordt omschreven als Dungeons & Dragons meets Jumanji. In deze sci-fi/fantasyreeks rond tabletop games volgen we de levens van zes tieners die in het verleden tijdens een role-playing game spoorloos verdwenen en twee jaar later terug opdoken. In 2018, wanneer de personages inmiddels volwassen zijn, blijkt dat deze mysterieuze gebeurtenis uit hun verleden nog wat gevolgen heeft. Verwacht een spannende reeks met heel wat nostalgische verwijzingen naar D&DDIE #1 verschijnt in december bij Image Comics.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.