Random Article


Het eerste werk van George Pérez voor 2000 AD verschijnt in oktober

 

Posted 31/08/2018 by

Hoewel George Pérez al onnoemelijk veel bekende personages bij de grote uitgeverijen in Amerika heeft getekend, deed hij dat nog niet in het Britse sci-fi-magazine 2000 AD. In oktober komt daar verandering in want Pérez zal voor de Britse uitgeverij Rebellion de cover van 2000 AD #2100 tekenen. Dit wordt ook zijn eerste gepubliceerd materiaal rond antiheld Judge Dredd.

De comic zelf is opgebouwd uit de volgende verhalen: Judge Dredd: The Small House (Rob Williams & Henry Flint), Brink: High Society (Dan Abnett & INJ Culbard), 1812 (Ian Edginton & Dave Taylor), Legion(James Peaty & Colin MacNeil), Alpha and Omega (Dan Abnett & Richard Elson).

Het nummer verschijnt op woensdag 25 september.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.