Random Article


Kevin Smith kaart Hollywood-seksschandalen aan in Hit-Girl Comic

 

Posted 21/08/2018 by

UPDATE: Kevin Smith vermeldde onlangs dat zijn Hit-Girl in Hollywood-verhaal zal draaien rond een Hit-Girl live-action film die gemaakt wordt en dus niet over de seksschandalen in Hollywood, zoals eerder beweerd werd door Hit-Girl-schepper Mark Millar.

De nieuwe Hit-Girl-comic bij Image Comics zag het populaire Kick-Ass-personage al naar Colombia, Canada en Italië trekken. De volgende stop is Hollywood, Californië. Geekicoon en filmmaker Kevin Smith (Clerks, Comic Book Men) begint aan zijn Hit-Girl-run met de verhaallijn “The Golden Rage of Hollywood”, waarin de jonge vigilante hardhandig enkele notoire zedendeliquenten uit de filmindustrie zal aanpakken. Voor Smith wordt het een vrij persoonlijk verhaal, vermits de omstreden producer Harvey Weinstein en zijn Weinstein Company het gros van zijn films gefinancierd hebben. Elk deel van de vierdelige verhaallijn zal ook een hommage zijn aan een ander tijdperk uit de Hollywoodgeschiedenis. Tegelijk mogen we ook nog enkele bekende personages uit de oorspronkelijke Kick-Ass- en Hit-Girl-minireeksen van Mark Millar en John Romita Jr. verwachten. Smiths “The Golden Rage of Hollywood” begint in Hit-Girl #13 in januari, met tekeningen van Pernille Orum en een cover van Francesco Francavilla.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.