Random Article


DC komt met Vijfdelige Aquaman/Justice League “Drowned Earth” Crossover in November

 


Posted 21/08/2018 by

In november barst bij DC Comics het “Drowned Earth” mini-event los, een vijfdelige cross-over tussen de Aquaman– en Justice League-reeksen. Hierin krijgen de koning van Atlantis en ‘s werelds grootste superhelden te maken met de toorn van de Ocean Lords. Deze eeuwenoude goden zetten de hele planeet onder water en veranderen de bevolking in bloeddorstige zeemonsters. En dan valt Lex Luthor’s nieuwe Legion of Doom ook nog eens de ondergelopen Hall of Justice aan. Aan de Justice League om het tij te keren. Drowned Earth – dat tevens belooft de geschiedenis van het onderzeese koninkrijk Atlantis op zijn kop te zetten – wordt geschreven door Scott Snyder, James Tynion IV en Dan Abnett, met tekenwerk van o.a. Howard Porter, Francis Manapul en Lan Medina. De verhaallijn loopt doorheen Justice League/Aquaman: Drowned Earth #1, Justice League #11 en 12, Aquaman #42 en eindigt in Aquaman/Justice League #1, allemaal in november.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.