Random Article


Wie van deze helden sterft er in September bij DC Comics?

 

Posted 16/08/2018 by

Dat is de vraag na de cover van DC Nation #4 waarop enkele helden blijkbaar ten dode opgeschreven zijn. We herkennen Red Arrow (Roy Harper), Harley Quinn, Robin (Damian Wayne), Cyborg, Green Lantern (Kyle Rayner) en Booster Gold.

Aangezien maar één iemand van hen ontbreekt op de cover van Heroes in Crisis #1: Kyle Rayner, zal hij mogelijk het loodje leggen. Wellicht is deze Green Lantern, die in de jaren 90 de vlam van het hele Green Lantern Corps brandende wist te houden, dan ook het slachtoffer. Een ander gerucht is dat ook zijn Justice League-kameraad, Wally West, de Flash zal zijn die in deze Crisis zal sterven. Volgende maand weten we het zeker.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.