Random Article


Ontmoet de Fantastix, Marvel’s Anti-Fantastic Four

 

Posted 15/08/2018 by

Redacteur Tom Brevoort en Marvel gaven deze week de cover vrij voor Fantastic Four #4 waarin een nieuw superheldenteam zal debuteren. Ontmoet de Fantastix, een vierledige groep die een duidelijke spiegel vormt voor Marvel’s eerste familie. Blijkbaar zijn de Fantastix de nieuwe eigenaars van het Baxter-gebouw in New York City en kunnen de FF dus niet zomaar terugkeren.

Wie de leden net zijn en wat hun officiële krachten worden, zal binnenkort onthuld worden. Het hele concept doet natuurlijk denken aan de Fearsome Four, een groep superschurken die een tegenbeeld vormden voor de Fantastic Four. De comic verschijnt op woensdag 28 november.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.