Random Article


SPOILERS: Ga achter de schermen van Marvel’s Infinity Wars!

 


Posted 12/08/2018 by

Spoilers voor Marvel’s kosmische verhalen

Na de dood van Thanos afgelopen week kwam Marvel met een nieuwe video voor de rest van het verhaal, Infinity Wars #1. Dat verschijnt bovendien aanstaande woensdag.

Infinity Wars van Gerry Duggan (Deadpool, Uncanny Avengers), tekenaar Mike Deodato Jr. (Amazing Spider-Man) en colorist Frank Martin (Old Man Logan) werd geïnspireerd door de vorige Infinity Gauntlet/Infinity War-saga uit de jaren 90 en de hierop gebaseerde live-action blockbuster Avengers: Infinity War. Uiteraard draait het allemaal rond de Infinity Stones, zes machtige artefacten die verzameld zullen worden door verschillende Marvel-helden en -schurken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.