Random Article


SPOILERS: De identiteit van Requiem in Marvel’s Infinity Wars #1 onthuld

 

Posted 05/08/2018 by

Opgelet, spoilers!

Ze vermoordde Thanos en ontpopte zich meteen tot een belangrijke speler in Marvel’s kosmische verhalen. In Infinity Wars #1 onthulde de Amerikaanse uitgeverij echter al meteen wie Requiem is en wie nu net onder het masker zit.

Zoals sommige fans al dachten, is Requiem inderdaad niemand minder dan Gamora. Zij dook in het recente nummer op tijdens een meeting van Marvel’s machtigste helden en wou de resterende Infinity Stones. Niet veel later komt ze lijnrecht tegenover Peter Quill/Star-Lord te staan die haar de stenen niet wil geven. Hij zegt dat zij hem niet zou doden. Gamora zegt dat niets ooit echt doodgaat en doorboordt haar geliefde teamlid…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.