Random Article


DC Comics cancelt Shazam! The Monster Society of Evil-reprint omwille van racisme

 

Posted 04/08/2018 by

De aangekondigde hardcover van Shazam! The Monster Society of Evil Deluxe Edition komt er dan toch niet. De verzameling bij DC Comics zou 24 delen van de Golden Age-serial uit de jaren veertig bevatten met de introductie van Mr Mind. Hij is een geleerde die de Monster Society of Evil vervoegt om Captain Marvel (ook wel Shazam) te vernietigen.

Omwille van voorzorgsmaatregelen over de inhoud zal die dan toch niet verschijnen. Je kan niet om de culturele bagage en het racisme heen in deze hardcover, onder andere bij de Monster Society. Gezien de start van de marketing voor de Shazam!-film zal DC even geen risico’s willen nemen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.