Random Article


Review: Mr. and Mrs. X #1

 
 
Overzicht
 

Uitgeverij:
 
Schrijver:
 
Tekenaar:
 
Inkter:
 
Inkleuring:
 
Lettering:
 
Covertekenaar:
 
Coverprijs: $3.99
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
2 total ratings

 

Op zijn best


Eindelijk! De ultieme terugkeer naar het jaren negentig-tijdperk van de X-Men!

Op zijn slechtst


Deadpool.


Een liefdesbrief aan de jaren negentig en X-fans van Gambit & Rogue! Hier onze recensie van Mr & Mrs X #1!

Posted 28/07/2018 by

 
Full Article
 
 

Is that a power dampening collar ’round your neck or are you just happy to see me?

Niet alleen trouwde jaren negentig-power couple Gambit en Rogue vorige maand, maar ook kwam Marvel meteen met een spin-off rond het gehuwde duo. In Mr. and Mrs X diepen Kelly Thompson (Jem and the Holograms, A-Force) en artiest Oscar Bazaldua de gebeurtenissen van X-Men Gold #30 verder uit en starten ze een nieuw avontuur op.

Na hun jarenlange welles-nietesspelletje en een knipperlichtrelatie om u tegen te zeggen bij de X-Men is het ze eindelijk gelukt. Ze zijn nu Mr. & Mrs. X.

Niet veel na hun trouwfeest vertrekken ze op huwelijksreis de ruimte in. Het zou natuurlijk geen X-Men-comic zijn als er geen buitenaardse dreiging mee gemoeid zou zijn.

Zoals bij wel meer grote Marvel-trouwfeesten mag je je verwachten aan een parade aan X-Men, enkele onverwachte gastoptredens en hartverwarmende momenten. Thompson heeft nog steeds de dynamiek tussen Rogue en Gambit perfect beet en zet hen ook neer, net alsof ze uit de jaren negentig gewandeld zouden zijn. Wel jammer van dat overbodig optreden van Deadpool.

Het verhaal is natuurlijk iets waar veel X-fans op gewacht hebben, maar de presentatie via het artwork van Bazaldua mag er ook best zijn. Zeker de innige close-ups doet hij prima. Een echt “eigen” stijl herkennen we weliswaar niet.

 

Het is zover! Rogue en Gambit zijn weer samen, meteen getrouwd én hebben een eigen X-titel! En hij ziet er zowaar nog goed uit! Na de grootste opener met hun huwelijk vragen we ons wel af waar de comic nog naartoe kan werken.

Mr & Mrs X #1 bij Archonia

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.