Random Article


Skottie Young maakte van I Hate Fairyland #20 deze maand onverwacht het einde van de reeks

 

Posted 18/07/2018 by

Als een donderslag bij heldere hemel kwam schrijver-tekenaar Skottie Young met een trieste aankondiging. Op de laatste pagina van I Hate Fairyland #20 bevestigde hij wat sommigen al even luidop dachten: er komt een einde aan I Hate FairylandEn wel meteen.

Deze maand verscheen dus het laatste nummer van de Image-reeks over Gertrude die op jonge leeftijd naar de magische wereld van Fairyland wordt getransporteerd. Dertig jaar later is ze echter niet meer dat schattige meisje van toen. De comic met een gezonde dosis zwarte humor ging in 2015 van start. Met Deadpool bij Marvel en Bully Wars bij Image – en ongetwijfeld nog heel wat onaangekondigde stripheerlijkheid – op komst is de stopzetting begrijpelijk.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.