Random Article


Oud Artwork van Jack “The King” Kirby wordt Variant Cover voor Fantastic Four #1

 

Posted 14/07/2018 by

Zevenenvijftig jaar na de allereerste Fantastic Four #1 komt Marvel met een nieuwe nummer één. Naast de hele stroom aan variant covers en alternatieve voorflappen zal er ook een speciale cover van Jack “The King” Kirby aangeboden worden.

Die legendarische, maar helaas overleden artiest/auteur was natuurlijk één van de grote grondleggers bij Marvel en bedacht mee de Fantastic Four. Hierboven vind je zijn cover. De comic zelf is natuurlijk in handen van Dan Slott & Sara Pichelli.

De covers verschijnen allen in augustus en zijn complementair bij Fantastic Four #1 dat dan verschijnt.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.