Random Article


Ms. Marvel-schrijfster G. Willow Wilson neemt DC’s Wonder Woman over

 

Posted 14/07/2018 by

G. Willow Wilson, vandaag de dag vooral bekend als schrijfster/co-creator van Ms. Marvel Kamala Khan en het vrouwelijke Avengers-team A-Force bij Marvel, gaat binnenkort ook terug voor DC Comics schrijven. Vanaf deel #58 van de huidige reeks in november neemt ze de Wonder Woman-titel over, samen met artiest Cary Nord. Wilson laat wel weten dat ze ook voor Marvel zal blijven schrijven en niet DC-exclusief wordt. De eerste verhaallijn, “The Just War”, zal de Amazoneprinses en Steve Trevor opnieuw in conflict doen treden met Ares, god van de oorlog, in een Oost-Europees strijdgebied.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.