Random Article


Image Comics onthult geheime Variant als nieuwe comic Die Die Die #1 van Robert Kirkman

 

Posted 10/07/2018 by

Een tijdje geleden maakten enkele retailers bekend dat er een nieuwe Thank You-variant op komst was bij Image Comics. Vandaag onthulde de Amerikaanse uitgeverij meer over het project dat eigenlijk een geheel nieuwe nummer één blijkt te zijn, namelijk Die! Die! Die!.

De comic is in handen van schrijvers Robert Kirkman (The Walking Dead, Invincible) en Scott M. Gimple (The Walking Dead), artiest Chris Burnham en kleurder Nathan Fairbairn (“Batman Incorporated”). De inhoud van de strip blijft nog een mysterie, maar meer weet je morgen al. Geheel onverwacht verschijnt het eerste nummer immers al op woensdag 11 juli. Bestellen kan je dit debuut hier:

Die Die Die #1 bij Archonia

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.