Random Article


Valiant lanceert nieuwe reeksen onder “Beyond”-Imprint

 

Posted 09/07/2018 by

In de nasleep van hun grote Harbinger Wars 2-crossover komt Valiant met een nieuwe reeks titels onder de banner Beyond. Vier nieuwe comics zullen dit najaar en in het voorjaar van 2019 debuteren bij Valiant Comics.

  • Faith: Dreamside van schrijfster Jody Houser (Faith) en artiest MJ Kim (Faith’s Winter Wonderland Special #1) verschijnt in september en toont Faith “Zephyr” Herbert die een droomlandschap betreedt om een teamgenoot te redden.
  • Bloodshot Rising Spirit van schrijvers Lonnie Nadler en Zac Thompson (Cable), en artiest Ken Lashley (Black Panther) zal ingaan op het geheime oorsprongsverhaal van de held en in november verschijnen.
  • Livewire van Vita Ayala (Supergirl) en artiesten Raúl Allén en Patricia Martín (Secret Weapons) komt eraan in december en volgt een psychologische invalshoek na een enorme tragedie voor Livewire.
  • Ten slotte is er de mysterieuze titel Incursion van Andy Diggle (Shadowman) and artiest Doug Braithwaite (X-O Manowar) waarin het ruimtewezen Deadside naar de Aarde komt. Deze titel verschijnt in februari 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.