Random Article


DC Nation #2 onthult de snelste superheld(in) bij DC Comics

 

Posted 09/07/2018 by

Het is een decennialange discussie die wereldwijd al in comicbookshops werd gevoerd, maar een definitief antwoord duikt maar weinig op. In DC Nation #2 vorige week onthulde DC Comics welke superhelden en heldinnen nu net het snelst lopen.

De top drie wordt gevormd door Reverse-Flash (die niet sneller kan zijn dan zijn goedaardige tegenhanger), Barry Allen en uiteindelijk Wally West als de snelste Speedster. West begrijpt misschien niet helemaal hoe de Speed Force werkt, maar is wel perfect in harmonie met de krachtbron – wat zijn snelheid verklaart. Superman staat op de vierde plaats en is natuurlijk wel de snelste vlieger.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.