Random Article


Greg Pak & Dan McDaid werken aan Nieuwe Firefly Comic bij BOOM! Studios

 

Posted 04/07/2018 by

Via Entertainment Weekly kondigde BOOM! Studios vandaag een nieuwe licentie aan. Schrijver Greg Pak (The Incredible Hulk) en artiest Dan McDaid (The Crimson Hand, Jersey Gods) werken aan een nieuwe Firefly-comic. Hoewel de populaire tv-reeks Firefly slechts één seizoen liep in 2002, bleef de “sci-fi-western” doorheen de jaren een trouwe schare fans behouden.

De comic zal ingaan op de Unification War en het achtergrondverhaal van Mal & Zoe en in november debuteren. De reguliere cover is van Lee Garbett (links), de variant van Jock (rechts). De afgelopen jaren verschenen al Firefly- en Serenity-comics bij Dark Horse.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.