Random Article


SPOILERS: New York Times onthult Batman #50 Jubileum en langverwacht DC Comics-huwelijk

 

Posted 01/07/2018 by

Het Batman-fandom staat in rep en roer na een artikel dat vannacht verscheen op The New York TimesZoals verschillende websites kregen zij een vroeg exemplaar van het langverwachte DC Comics-jubileum toegestuurd: Batman #50. De comic van sterauteur Tom King en en een hele hoop artiesten zou aanstaande woensdag verschijnen, maar NY Times vond het nodig nu al een spoiler-artikel te publiceren.

 

Spoilers voor Batman #50 hieronder!

Niet alleen bevat het artikel een volledige opsomming van de gebeurtenissen, maar ook verklapt het de grote twist aan het einde. Zoals ook in X-Men Gold vorige maand gaat een groot comicbookhuwelijk hier niet door.

Uiteindelijk beslist Catwoman/Selina Kyle om niet te trouwen met Batman/Bruce Wayne wat onthuld wordt via een brief. Het geluk van het koppel zou ervoor zorgen dat Batman niet langer zou bestaan of nodig zou zijn voor Wayne. En dat mag nooit gebeuren, blijkbaar. Een ietwat vreemde wending na de vele variant covers en publiciteitscampagne van DC Comics…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.