Random Article


Worden de X-Men in september uitgemoord?

 

Posted 26/06/2018 by

De sollicitations voor de Marvel-titels staan sinds enkele dagen online. Dat wil zeggen dat hier en daar belangrijke informatie begint door te sijpelen voor de comics van september. Enkele van de korte teasers voor de X-titels lijken jammer genoeg slechts nieuws te bevatten. We wisten al dat X-Men Gold en X-Men Blue zouden stopgezet worden in september, maar nu weten we misschien ook waarom.

Heel wat X-Men zullen in die maand sneuvelen. De synopsis van X-Men Gold #35 wijst op een voorlaatste verhaal tijdens “een duistere periode”. Zo wordt “Storm’s finale gevecht” vermeld. Zij is – naast Colossus, Nightcrawler, Rachel Grey én Old Man Logan – één van de merry mutants wiens grafsteen we zien op de cover van X-Men Gold #36. De dood van Old Man Logan is er natuurlijk om de terugkeer van de echte Wolverine te vergemakkelijken. De korte inhoud voor Iceman #1 dat in september verschijnt, verwijst eveneens naar een “nieuwe Mutant Massacre”.

Gaat het om een escalatie van Exterminationhet nieuwste zomer-event bij Marvel rond de tijdreizende X-Men in X-Men Blue? Ook hun reeks en verhaal stopt in september, gelijktijdig met bovenstaande slachtoffers. Het doet natuurlijk allemaal sterk denken aan Decimationdat andere grote mutantenevent bij Marvel na House of M. Hier verdwenen eveneens heel wat X-Men in één keer van de kaart nadat ze hun krachten verloren. Dit nieuwe event zou echter (tot hun onvermijdelijke terugkeer in 2019 of 2020) wat impactvoller zijn.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.